Nieuws

 • Juist als het bijzonder moet zijn, past het precies bij RVS Noord

  Je merkt het meteen als je de werkplaats in loopt: hier ademt het vakmanschap. Al bijna 40 jaar wordt op deze locatie in Leek een grote verscheidenheid aan producten, halffabrikaten en apparaten gebouwd. Een klasse apart. En hoewel er in die veertig jaren veel is veranderd - het pand is vernieuwd en er is een extra hal - vormen de mensen die het maken de stabiele factor voor kwaliteit. We zijn bij RVS Noord, het startpunt voor roestvast staal.

  Lees meer
  • RVS Noord is startpunt voor roestvaststaal

   RVS Noord uit Leek is toonaangevend in de bewerking en assemblage van RVS halffabricaten en eindproducten. Projecten omvatten zowel seriematig werk als maatwerk. Sinds 1983 is het bedrijf, voorheen RVS Leek, de vaste partner voor onder andere apparatenbouwers, machinefabrieken en engineeringsbureau’s in heel Nederland. Maar de klantenkring en werkzaamheden beperken zich niet tot Nederland. Wereldwijd kennen klanten de kwaliteit van de producten van RVS Noord.

   Lees meer
   • Nieuwe bedrijfsnaam voor RVS Leek

    Vandaag presenteert RVS Leek een nieuwe bedrijfsnaam en huisstijl. Deze vernieuwingen vormen de basis voor de presentatie van het metaalbedrijf naar buiten. Het vormt ook de opmaat naar verdere groei en ontwikkeling in 2020 onder de nieuwe naam RVS Noord.

    Lees meer
    • RVS Leek overgenomen door SNIJ Noord Heerenveen

     LEEK – RVS Leek, al meer dan 40 jaar een begrip in de metaalindustrie, is per 1 maart overgenomen door het Heerenveense bedrijf SNIJ Noord. Voor de directie van RVS Leek is de verkoop van het bedrijf een logische stap om te zorgen voor meerwaarde voor de klanten en een goede toekomst voor de mede­werkers.

     Lees meer