RVS plaatwerk

RVS Noord is uw startpunt voor roestvast staal, waaronder het snijden, knippen, ponsen en kanten van RVS. Neemt u contact met ons op voor meer informatie en advies op maat, bekijk onze projecten of lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Mail of bel ons gerust:

verkoop op rvs-noord punt nl 0594-677030

RVS snijden

RVS is zeer geschikt voor laser­snijden, buis­laser­snijden en water­snijden. RVS Noord geeft u graag advies en uitleg over de mogelijkheden om RVS te snijden door partnerbedrijf SNIJ Noord. Gezamenlijk ontzorgen onze klanten op het gebied van snijwerk van zowel seriewerk als unieke maatwerkproducten.

Iedere snijtechniek heeft unieke voordelen.

Bekijk onze cases

Knippen

Een van de bewerkingen die RVS Noord in eigen huis uitvoert is het knippen van RVS plaatmateriaal.
RVS Noord beschikt over een aantal grote knip- en snijmachines voor de bewerking van grote platen roestvast staal. Voor het knippen van grote platen beschikken we over twee hydraulische scharen in twee kniplengtes. Check onze pagina over onze productiemogelijkheden voor meer informatie.

Ponsen

Ponsen van RVS wordt toegepast voor het aanbrengen van gaten en vormen in plaatmateriaal. Denk aan openingen, lijnen of reliëf.
RVS Noord beschikt over een CNC-gestuurde ponsnibbelmachine. Hiermee worden snel en nauwkeurig en volledig computergestuurd de juiste vormen gemaakt, zoals gaten, lijnen, deuken, etc. Ook hier werken mens en machine nauw samen om een nauwkeurig bewerkt product te maken. Vraag naar de mogelijkheden of check onze pagina met informatie over onze productiemogelijkheden.

Kanten

Bij kanten van RVS wordt op een kantbank kracht op het plaatmateriaal gezet, waardoor het in een bepaalde vorm wordt gekant.
Door RVS te kanten bespaart u het aantal lasverbindingen. Dit heeft een positieve invloed op de stevigheid van het eindproduct. RVS Noord kant en zet roestvast staal in eigen huis. Vraag naar de mogelijkheden of check onze pagina met informatie over onze productiemogelijkheden.

Zetten

Bij zetten van RVS wordt in een zetbank kracht op het plaatmateriaal gezet waardoor het in een bepaalde vorm wordt gezet. Hoewel het op kanten lijkt, zijn er ook verschillen.

Zetwerk tot 6 meter is geen probleem voor RVS Noord. We hebben niet alleen de juiste machines voor het zetten van RVS, maar ook het vakmanschap in huis.

Offerte RVS plaatwerk

Wilt u meer informatie over snijden, knippen, ponsen en kanten door RVS Noord? Wilt u een offerte aanvragen of advies op maat?
Neemt u dan contact op met de specialisten van RVS Noord via 0594 677 030 of verkoop op rvs-noord punt nl.

Offerte

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Mail of bel ons gerust:

verkoop op rvs-noord punt nl 0594-677030