logo

Startpunt voor
roestvaststaal

RVS Lassen

Het lassen van RVS is specialistisch werk. Onze vakmensen zijn gecertificeerd voor onder meer veilig lassen. RVS Noord levert topkwaliteit in TIG lassen, MIG lassen en orbitaal lassen voor RVS.

Maatwerk in RVS lassen

RVS lassen vergt kennis van het materiaal en de toepassing. Daarom vereist RVS lassen vaak maatwerk. De jarenlange ervaring van onze RVS lasspecialisten komt daarbij uitstekend van pas. Voor gerealiseerd werk in apparatenbouw, liften en constructiewerk zijn specifieke RVS lastechnieken toegepast.

Afhankelijk van de specificaties wordt de juiste lastechniek gekozen. Lastechnieken door RVS Noord zijn TIG lassen, MIG lassen en Orbitaal lassen. Deze technieken leggen we stuk voor stuk kort uit. Wilt u meer informatie over het lassen van RVS, een offerte aanvragen of advies op maat? Neemt u dan contact op met de specialisten van RVS Noord via 0594 677 030 of verkoop op rvs-noord punt nl.

Wat we lassen

RVS TIG lassen RVS MIG lassen Orbitaal lassen
RVS TIG lassen

RVS TIG lassen

TIG lassen is zeer geschikt voor het lassen van roestvaststaal. TIG lassen wordt vooral gebruikt om hele precieze lassen te maken.

RVS TIG lassen
RVS MIG lassenOrbitaal lassen