RVS Tankbouw

RVS Noord is ook uw startpunt voor RVS tanks. Dat betekent dat we uw roestvast staal tanks en trommels in eigen huis ontwerpen en op maat maken. Al vele jaren ontwerpt, bouwt en levert RVS Noord RVS tanks op maat, voor diverse sectoren en in verschillende maten. We leggen hieronder graag uit wat er mogelijk is op het gebied van roestvast staal tanks.

Tankbouw door RVS Noord

RVS Noord is ervaren in het bouwen van RVS tanks. Onze medewerkers, van tekentafel tot logistiek, zijn zich bewust van de voordelen en specifieke vereisten aan tanks voor bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie. Daag ons gerust uit met uw specifieke klantvraag. Juist meedenken is onze kracht, zodat we onze kennis van RVS in een vroeg stadium in kunnen zetten ten behoeve van de juiste oplossing.

Bekijk onze cases

Toepassingen RVS tanks en trommels

Er zijn vele toepassingen voor RVS tanks en trommels. RVS tanks worden vooral gebruikt als opslagtanks of bereidingstanks in de voedingsmiddelenindustrie. Denk bijvoorbeeld aan RVS tanks voor de opslag van poeders of vloeistoffen en het verwerken van voedingsmiddelen, zoals bier of zuivel. RVS Noord heeft jarenlange ervaring in RVS tankbouw, maar is ook uw startpunt voor reactors, bordessen en leidingwerk.

Lees meer over RVS Noord

Roestvaststalen tanks en leidingen zijn uitermate geschikt voor het opslaan en transporteren van voedingsmiddelen. Hieronder leggen we uit welke voordelen RVS heeft voor de voedingsmiddelenindustrie.

Voordelen RVS voor tanks

Roestvast staal, oftewel RVS, wordt vaak toegepast in de voedingsmiddelenindustrie om de unieke eigenschappen van het materiaal. Vooral op het gebied van hygiëne biedt RVS grote voordelen ten opzichte van andere staal­soorten. Vanzelfsprekend is hygiëne cruciaal in de voedingsmiddelenindustrie. Wat maakt RVS dan zo geschikt? RVS reageert niet op voedingswaren en corrodeert niet, het is gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden en het is oersterk.

Ontwerp en plaatsing RVS tanks

Dat roestvast staal geschikt is voor het opslaan en transporteren van voedingsmiddelen is een goed begin. Maar er zijn nog veel meer aandachtspunten om de perfecte RVS tank te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan de specifieke vereisten voor het ontwerp van de RVS tanks. De technisch tekenaars van RVS Noord kennen dan ook de kneepjes van het vak en schuiven in veel gevallen in een vroeg stadium aan. Zo wordt de specialistische kennis van RVS Noord al tijdens de ontwerpfase benut voor de perfecte RVS tanks. Met RVS Noord kiest u dus een partij die u van A tot Z begeleidt en adviseert.

Lees meer over onze werkwijze

Grote en kleine RVS tanks

Elke klantvraag is anders en daarom bouwt en levert RVS Noord zowel grote RVS tanks als kleine tanks. Zo bent u verzekerd van een RVS opslagtank op maat. In opdracht levert RVS Noord kleine tanks als onderdeel van een complete constructie. Omdat RVS Noord alle bewerkingen voor tankbouw in huis heeft, is er veel mogelijk op het gebied van RVS tanks. Waar nodig leveren en installeren we de RVS tank ook op locatie.

Offerte RVS tanks

Wilt u meer informatie over RVS tanks door RVS Noord? Wij adviseren u graag op maat over materialen en uitvoeringen. Ook voor een offerte op maat adviseren wij u graag. Neemt u gerust contact op met de specialisten van RVS Noord via 0594 677 030 of verkoop op rvs-noord punt nl.

Offerte

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Mail of bel ons gerust:

verkoop op rvs-noord punt nl 0594-677030