logo

Startpunt voor
roestvaststaal

Over RVS Noord

RVS Noord – voorheen RVS Leek – is sinds 1983 de vaste partner voor apparatenbouwers, machinefabrieken, engineeringsbureau’s en andere opdrachtgevers in heel Nederland en daarbuiten. Onze klanten komen uit de voedingsindustrie, de medische sector, landbouw, RVS verwerkende industrie, ruimtevaart en design. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neemt u dan contact op met de specialisten van RVS Noord via 0594 677 030 of verkoop op rvs-noord punt nl.

Korte levertijden door bewerkingen in eigen huis

Tekenwerk, snijden, lassen, assemblage en beitsen; alles vindt in eigen huis plaats. Wat RVS Noord uniek maakt is dat we ook een eigen beitsbad hebben. Dat garandeert korte levertijden en een beheersbaar proces. Kortom, op RVS Noord kunt u rekenen.

RVS voor industriële toepassingen

Meer dan 80% van de opdrachten die RVS Noord uitvoert zijn voor de apparatenbouw:

  • Tank- en apparatenbouw
  • Machinebouw
  • Constructiewerk
  • Productie van halffabrikaten

Roestvrijstalen producten over de hele wereld

RVS Noord is regionaal en internationaal actief. We werken voor engineeringsbureau’s, apparatenbouwers, machinefabrieken en andere opdrachtgevers in heel Nederland. Maar de RVS producten van RVS Noord zijn over de hele wereld te vinden.

Opleidingen en certificeringen

RVS Noord vindt het belangrijk om te zorgen voor een open, eerlijke en veilige werkomgeving. Deze eerlijkheid en nuchterheid passen we ook toe naar onze leveranciers en klanten. Groeien doen we door vaktechnische opleidingen en cursussen. Zo zijn onze lassers echte specialisten en in het bezit van lascertificaten.

RVS Noord is gecertificeerd conform: 

  • ISO9001:2015
  • VCA*2008/5.1