Projecten

RVS Noord uit Leek is toonaangevend in de bewerking en assemblage van RVS halffabricaten en eindproducten. Projecten omvatten zowel seriematig werk als RVS op maat. Sinds 1983 is ons bedrijf de vaste partner voor onder andere apparatenbouwers, machinefabrieken en engineeringsbureaus in heel Nederland. Onze klanten komen uit de voedingsindustrie, de medische sector, landbouw, RVS verwerkende industrie, ruimtevaart en design.


Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neemt u dan contact op met de specialisten van RVS Noord via 0594 677 030 of verkoop op rvs-noord punt nl

Korte levertijden door bewerkingen in eigen huis

Wat onze klantenkring kenmerkt zijn de hoge eisen aan het werk. Om deze kwaliteit te waarborgen voert RVS Noord vrijwel alle werkprocessen in huis uit. Tekenwerk, snijden, lassen, assemblage en beitsen; alles vindt in eigen huis plaats. Wat RVS Noord uniek maakt is dat we ook een eigen beitsbad hebben. Dat garandeert korte levertijden en een beheersbaar proces. Daardoor zijn we in staat de klant van A tot Z te begeleiden. Kortom, op RVS Noord kunt u rekenen.

Apparaten­bouw is één van de belangrijkste kernkwaliteiten van RVS Noord, onder andere voor de zetmeelindustrie, medische industrie, chemie, voedingsmiddelenindustrie en verpakkingsindustrie. Doordat RVS Noord een pietje-precies is in alle aspecten van het productieproces, werken we aan bijzondere constructies.

Lees artikel over RVS Noord

RVS voor industriële toepassingen

RVS Noord is de vaste partner voor specifieke RVS halffabricaten en installaties, met name industriële toepassingen. Dat RVS Noord veel processen in eigen huis heeft, heeft voordelen op het gebied van logistiek, efficiëntie van het proces, inzet van kennis en uiteindelijk ook in prijs/kwaliteit. Deze ingrediënten geven RVS Noord een unieke positie in de markt voor RVS halffabricaten en installaties. Meer dan 80% van de opdrachten die RVS Noord uitvoert zijn voor de apparatenbouw:
  • Tank- en apparatenbouw

  • Machinebouw

  • Constructiewerk

  • Productie van halffabricaten

Bekijk onze projecten en referenties

Op de website staan diverse projecten voor hydro cyclone filters en centrifuges voor de zetmeelindustrie, apparaten, tanks en machines. Centraal in elk aspect van het interne proces staat het leveren van topkwaliteit. Dat is ook precies wat de klantengroep van RVS Noord van ons bedrijf verwacht, ongeacht of het nu gaat om kleine precisieonderdelen, halffabricaten, grote onderdelen of complete constructies voor de apparatenbouw, machinebouw, of de assemblage van een complete RVS installatie op maat.

Projecten

Certificaten RVS Noord

RVS Noord vindt het belangrijk om te zorgen voor een open, eerlijke en veilige werkomgeving. Deze eerlijkheid en nuchterheid passen we ook toe naar onze leveranciers en klanten. Groeien doen we door vaktechnische opleidingen en cursussen. Zo zijn onze lassers echte specialisten en in het bezit van lascertificaten.

RVS Noord is gecertificeerd conform:

  • ISO9001:2015
  • VCA*2008/5.1

Startpunt voor roestvaststaal

Voor klanten die halffabricaten of een complete installatie in roestvaststaal nodig hebben, is RVS Noord echt een startpunt voor roestvaststaal. Voor veel maatwerkprojecten werken de technisch specialisten van RVS Noord al in het voortraject nauw samen met de procesengineers van onze opdrachtgevers.


Heeft u vragen over hoe een constructie gebouwd kan worden, de juiste materialen, bewerkingen en werkwijze? Daarvoor is RVS Noord het eerste aanspreekpunt; uw startpunt in roestvaststaal. Onze technisch specialisten geven advies en denken mee in het voortraject en werken vervolgens de tekeningen uit tot een complete RVS installatie op maat. Details in uitvoering worden door RVS Noord nauwgezet uitgewerkt tot een productieklaar ontwerp dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Deze werkwijze vereenvoudigt het engineeringswerk voor onze opdrachtgevers en zorgt ervoor dat hoogwaardige kennis van materialen en bewerkingen in een vroeg stadium wordt benut.

Lees meer over onze werkwijze