Assembleren

RVS Noord is toonaangevend in het assembleren van RVS halffabricaten tot een eindproduct op maat. Dit omvat de RVS assemblage van complete constructies en RVS machine assemblage voor apparaten, tanks, leidingwerk en machines. Met vakkundige lasspecialisten en een eigen assemblageafdeling verzorgt RVS Noord het volledige productie- en assemblageproces.

Bekijk onze cases

Van plaatwerk tot en met rvs assemblage

Van tekenwerk en plaat­bewerking tot en met lassen en rvs machine assemblage: RVS Noord voert alle bewerkingen in huis uit. Daar waar in veel metaalbedrijven de machines het verschil maken, is het voor RVS Noord juist het vakpersoneel dat de machines aanstuurt dat het verschil maakt. Hun vakmanschap en scherp oog voor detail waarborgen de topkwaliteit die RVS Noord levert.

Lees meer

RVS Apparaten­bouw

RVS Noord produceert RVS apparaten en constructies op maat voor onder andere de medische industrie, chemie, landbouw, voedingsmiddelenindustrie en papierindustrie.

Lees meer over RVS Apparaten­bouw

RVS Tankbouw

Al vele jaren ontwerpt, bouwt en levert RVS Noord RVS tanks op maat, voor diverse sectoren en in verschillende maten.

Lees meer over RVS Tankbouw

RVS Machinebouw

RVS assembleert onder andere machines voor het produceren van zetmeel, medische kasten, frames voor fruitschilmachines, containers, zwembadaccessoires, producten voor de landbouwsector, specialistische brandblusapparatuur, hogedruksystemen, zaaddroogtrommels, diverse halffabrikaten, maar ook complete industriële skids.

Lees meer over RVS Machinebouw

Offerte RVS assemblage

Wilt u meer informatie over RVS assemblage door RVS Noord? Wilt u een offerte aanvragen of advies op maat? Neemt u dan contact op met de specialisten van RVS Noord via 0594 677 030 of verkoop op rvs-noord punt nl.

Offerte

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Mail of bel ons gerust:

verkoop op rvs-noord punt nl 0594-677030