Ontwerp verbouw kantoorpand RVS Noord definitief

Na de nieuwe naam en huisstijl maakt RVS Noord het ontwerp bekend voor het nieuwe kantoorpand.

LEEK – Na de nieuwe naam en huisstijl maakt RVS Noord het ontwerp bekend voor het nieuwe kantoorpand. Het huidige kantoor wordt grondig verbouwd. Eind 2020 wordt het nieuwe pand in gebruik genomen.

Het kantoor van RVS Noord is al ruim 30 jaar een vertrouwd beeld aan de Auwemalaan in Leek. Na maanden aan de tekentafel ligt er nu een definitief ontwerp. Het kantoor krijgt een nieuwe indeling, een extra verdieping en de gevel wordt volledig vernieuwd waardoor er een stijlvolle entree ontstaat.

Jaar van ontwikkeling en groei

Het afgelopen jaar stond voor RVS Noord in het teken van interne ontwikkeling en groei. Er is hard gewerkt om alle bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en delen te automatiseren. 2020 staat volledig in het teken van vernieuwing. De presentatie van de nieuwe naam en huisstijl vormde daarin een eerste stap. Met de realisatie van een nieuw kantoorpand op de huidige locatie van RVS Noord krijgt ook de uitstraling op locatie een boost.

Doel is om voor de zomer te starten met de verbouwing, zodat het nieuwe kantoor voor het eind van het jaar in gebruik kan worden genomen.

Offerte

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Mail of bel ons gerust:

verkoop op rvs-noord punt nl 0594-677030