RVS Machinebouw

RVS is zeer geschikt voor het bouwen van machines en machineonderdelen. Voor de vakmensen van RVS Noord is het de uitdaging om een oplossing te bedenken voor de vraagstukken van onze de opdrachtgevers.

RVS Machinebouw door RVS Noord

Het bouwen van machines is een specialisme van de vakmensen van RVS Noord. In huis voeren wij zowel seriematig projectwerk uit als machines of machineonderdelen op maat. De uitdaging is om een oplossing te vinden voor het vraagstuk van de opdrachtgever. Dat levert soms complexe machines of onderdelen op, maar telkens lukt het om de wensen van de klant om te zetten in een goedwerkende machine.

Bekijk onze cases

Machinebouw voor diverse sectoren

RVS Noord heeft voor diverse klanten machines gebouwd of gewerkt aan halffabricaten. Op de locatie in Leek worden onder andere machines voor het produceren van zetmeel, medische kasten, frames voor fruitschilmachines, containers, zwembadaccessoires, producten voor de landbouwsector, specialistische brandblusapparatuur, hogedruksystemen, zaaddroogtrommels, diverse halffabrikaten maar ook complete industriële skids gebouwd.

Vakmanschap RVS machinebouw

Van zeer robuust tot zeer gespecialiseerd, het team van RVS Noord heeft de kennis en ervaring om elk idee om te zetten in een oplossing. Ongeacht of het dan gaat om een palingsorteermachines, machines en apparaten voor zetmeelproductie of pompsystemen of bodemvuilzuigers voor zwembaden. Ons team van ervaren mensen zet haar tanden graag in dit soort uitdagingen. Heeft u een wens voor een op maat gemaakte machine of heeft u een leverancier nodig voor grote series RVS machineonderdelen? RVS Noord kan het maken. Wij zetten uw idee om in een op maat gemaakte machine of machineonderdeel. Daag ons uit, kom maar op!

Offerte of meer informatie over RVS machinebouw

Naast apparatenbouw en constructiewerk levert RVS Noord diverse producten voor machinebouwers. Wilt u meer informatie over de producten die RVS Noord heeft vervaardigd of wilt u een offerte aanvragen of advies op maat? Neemt u dan contact op met de specialisten van RVS Noord via 0594 677 030 of verkoop op rvs-noord punt nl.

Offerte

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Mail of bel ons gerust:

verkoop op rvs-noord punt nl 0594-677030