logo

Startpunt voor
roestvaststaal

Nieuwe bedrijfsnaam voor RVS Leek

  • Nieuws
  • ± 1 minuut

LEEK – Vandaag presenteert RVS Leek een nieuwe bedrijfsnaam en huisstijl. Deze vernieuwingen vormen de basis voor de presentatie van het metaalbedrijf naar buiten. Het vormt ook de opmaat naar verdere groei en ontwikkeling in 2020 onder de nieuwe naam RVS Noord.

RVS Noord is in ruim 30 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in de verwerking van RVS. In opdracht van bedrijven door heel Europa bewerkt het bedrijf RVS voor de constructie van apparaten, machines, tanks en ook liftomkleding. “De klantrelatie staat voor RVS Noord voorop,” benadrukt algemeen directeur Gerrit Jellema. “Doordat we alle werkprocessen in eigen huis hebben, zijn we in staat om klanten totaalontzorging te bieden in plaatbewerking en RVS.”

Jaar van ontwikkeling en groei

Het afgelopen jaar stond voor RVS Noord in het teken van interne ontwikkeling en groei. “Er is hard gewerkt om alle bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en delen te automatiseren. Daardoor kunnen we sneller schakelen en zijn onze specialisten nog beter in staat om hun vakkennis goed in te zetten.”

De ontwikkelingen geven een positieve boost aan het team van RVS Noord. “Onze vakmensen zijn de kern van ons bedrijf,” voegt Jellema toe. “Juist door stappen te zetten en onze klanten meer en meer te ontzorgen, zien we dat onze specialisten echt kunnen doen waar ze in uitblinken. En dat zorgt ervoor dat onze mensen jarenlang bij ons blijven werken.” Het betekent voor klanten en leveranciers dat ze vaste aanspreekpunten hebben. Jellema: “Wat dat betreft verandert er dus helemaal niets.”