logo

Startpunt voor
roestvaststaal

Werkwijze RVS Noord

RVS Noord is uw startpunt voor RVS. Of het nu gaat om onderdelen van roestvaststaal voor de apparatenbouw, machinebouw, constructiewerk en toelevering van halffabrikaten. Topkwaliteit leveren in RVS; dat is waar onze vakmensen elke dag aan werken. Om deze kwaliteit te waarborgen stellen we hoge eisen aan ieder aspect van het werkproces. En houden we vinger aan de pols door alle werkprocessen in eigen huis uit te voeren. Ook zorgen onze vakmensen ervoor dat uw apparaat op locatie geïnstalleerd wordt.

Stel uw RVS vraag

Van tekenwerk tot assemblage

RVS Noord is uw vaste partner voor het snijden, lassen, assembleren en beitsen van roestvaststaal. Van tekenwerk en engineering tot en met de nabehandeling en assemblage van uw (half)fabricaten; alles vindt in eigen huis plaats. De kwaliteit van ons RVS laswerk is zeer hoogstaand. Wat RVS Noord uniek maakt is dat we ook een eigen beitsbad hebben. Dat garandeert korte levertijden en een beheersbaar proces. Kortom, op RVS Noord kunt u rekenen.

Beitsbad in eigen hal

Niet elk RVS-verwerkend bedrijf heeft een eigen beitshal. Sterker nog, het is in onze regio zelfs uniek. We krijgen dan ook regelmatig opdrachten van collega-RVS-bewerkers. “Mag ik bij jullie in bad?” is dan ook een vraag die regelmatig langskomt. En dat is geen enkel probleem.

Mag ik bij jullie in bad?

Kennis van apparatenbouw, machinebouw en constructiewerk

In veel gevallen denken onze technisch tekenaars mee in het voortraject van een project en geven zij advies over materialen en werkwijze. Onze specialisten denken mee in de toepasbaarheid en werken vervolgens de tekeningen uit tot een compleet apparaat op maat. Deze werkwijze zorgt ervoor dat hoogwaardige kennis van materialen en bewerkingen in een vroeg stadium wordt benut.

Opleidingen en certificeringen

RVS Noord vindt het belangrijk om te zorgen voor een open, eerlijke en veilige werkomgeving. Deze eerlijkheid en nuchterheid passen we ook toe naar onze leveranciers en klanten. Groeien doen we door vaktechnische opleidingen en cursussen. We zijn gecertificeerd voor onder meer veilig lassen.