Werkwijze

RVS Noord is uw startpunt voor RVS. Toonaangevend in de bewerking en assemblage van RVS halffabricaten en eindproducten, zowel seriematig werk als RVS op maat. RVS Noord is de vaste partner voor onder andere apparatenbouwers, machinefabrieken en engineeringsbureaus in heel Nederland. Of het nu gaat om onderdelen van roestvaststaal voor de apparatenbouw, machinebouw, constructiewerk en toelevering van halffabricaten.

Vakmanschap RVS Noord

Topkwaliteit leveren in RVS; dat is waar onze vakmensen elke dag aan werken. Het vakmanschap van onze mensen is onmisbaar om de gevraagde kwaliteit te leveren, de machines zijn ondersteunend. Wij stellen hoge eisen aan ieder aspect van het werkproces en houden vinger aan de pols door alle werkprocessen in eigen huis uit te voeren. Ook zorgen onze vakmensen ervoor dat uw apparaat op locatie geïnstalleerd wordt.

Startpunt in roestvaststaal

Voor klanten die halffabricaten of een complete installatie in roestvaststaal nodig hebben is RVS Noord echt een startpunt voor roestvaststaal. Heeft u vragen over hoe een constructie gebouwd kan worden, de juiste materialen, bewerkingen en werkwijze? Daarvoor is RVS Noord het eerste aanspreekpunt. Onze technisch specialisten geven advies en denken mee in het voortraject en werken vervolgens de tekeningen uit tot een complete installatie op maat. Deze werkwijze vereenvoudigt het engineeringswerk voor onze opdrachtgevers en zorgt ervoor dat hoogwaardige kennis van materialen en bewerkingen in een vroeg stadium wordt benut.

Offerte

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Mail of bel ons gerust:

verkoop op rvs-noord punt nl 0594-677030

Van tekenwerk tot assemblage

RVS Noord is uw vaste partner voor het snijden, lassen, assembleren en beitsen van roestvaststaal. Van tekenwerk en engineering tot en met de nabehandeling en assemblage van uw (half)fabricaten; alles vindt in eigen huis plaats. Voor veel maatwerkprojecten werken de technisch specialisten van RVS Noord al in het voortraject nauw samen met de procesengineers van onze opdrachtgevers. Details in uitvoering worden door RVS Noord nauwgezet uitgewerkt tot een productieklaar ontwerp dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De kwaliteit van ons RVS laswerk is zeer hoogstaand. Wat RVS Noord uniek maakt is dat we ook een eigen beitsbad hebben. Dat garandeert korte levertijden en een beheersbaar proces.

Beitsbad in eigen hal

Niet elk RVS-verwerkend bedrijf heeft een eigen beitshal. Sterker nog, het is in onze regio zelfs uniek. We krijgen dan ook regelmatig opdrachten van collega-RVS-bewerkers. “Mag ik bij jullie in bad?” is dan ook een vraag die regelmatig langskomt. En dat is geen enkel probleem.

Mag ik bij jullie in bad?

Kennis van apparatenbouw, machinebouw en constructiewerk

RVS Noord is de vaste partner voor specifieke RVS halffabricaten en installaties. Apparaten­bouw is één van de belangrijkste kernkwaliteiten van RVS Noord, onder andere voor de zetmeelindustrie, medische industrie, chemie, voedingsmiddelenindustrie en verpakkingsindustrie. Doordat RVS Noord een pietje-precies is in alle aspecten van het productieproces, werken ze aan bijzondere constructies, waaronder hydro cyclone filters en centrifuges voor de zetmeelindustrie, apparaten, tanks en machines. Centraal in elk aspect van het interne proces staat het leveren van topkwaliteit. Dat is ook precies wat de klantengroep van RVS Noord van ons bedrijf vraagt, ongeacht of het nu gaat om kleine precisieonderdelen, halffabricaten, grote onderdelen of complete constructies voor de apparatenbouw, machinebouw, of de assemblage van een complete RVS installatie.

RVS op maat

Of het nu gaat om klantspecifieke apparaten, filters, centrifuges of constructies, RVS Noord is met recht het startpunt voor RVS op maat. Voor onze klanten komt het aan op fracties van millimeters. Daarom houden we vinger aan de pols bij iedere stap in het werkproces. Alleen dan ben je ook daadwerkelijk in staat om te voldoen aan de hoge normen die door onze klantgroepen worden gesteld. In veel gevallen zijn de constructies zo specifiek, dat onze medewerkers een apparaat op locatie assembleren, installeren en inbedrijfstellen. Dat RVS Noord veel processen in eigen huis heeft, heeft ook voordelen op het gebied van logistiek, efficiëntie van het proces, inzet van kennis en uiteindelijk ook in prijs/kwaliteit. Deze ingrediënten geven RVS Noord een unieke positie in de markt voor RVS halffabricaten en installaties op maat.

Opleidingen en certificeringen

RVS Noord vindt het belangrijk om te zorgen voor een open, eerlijke en veilige werkomgeving. Deze eerlijkheid en nuchterheid passen we ook toe naar onze leveranciers en klanten. Groeien doen we door vaktechnische opleidingen en cursussen. We zijn gecertificeerd voor onder meer veilig lassen.