logo

Startpunt voor
roestvaststaal

Werkwijze

RVS Noord levert RVS voor de apparatenbouw, machinebouw, constructiewerk en toelevering van halffabrikaten. Topkwaliteit leveren in RVS; dat is waar onze vakmensen elke dag aan werken. Om deze kwaliteit te waarborgen stellen we hoge eisen aan ieder aspect van het werkproces. En houden we vinger aan de pols door alle werkprocessen in eigen huis uit te voeren.

Van tekenwerk tot assemblage

RVS snijden, lassen, assembleren en beitsen? Daarvoor is RVS Noord uw vaste partner. Van tekenwerk en engineering tot en met de nabehandeling en assemblage van uw (half)fabricaten; alles vindt in eigen huis plaats. Wat RVS Noord uniek maakt is dat we ook een eigen beitsbad hebben. Dat garandeert korte levertijden en een beheersbaar proces. En de kwaliteit van ons laswerk. Kortom, op RVS Noord kunt u rekenen.

Beitsbad in eigen hal

Niet elk RVS-verwerkend bedrijf heeft een eigen beitshal. Sterker nog, het is in onze regio zelfs uniek. We krijgen dan ook regelmatig opdrachten van collega-RVS-bewerkers. “Mag ik bij jullie in bad?” is dan ook een vraag die regelmatig langskomt.

Mag ik bij jullie in bad?

Kennis van materialen en bewerkingen

In veel gevallen werken onze technisch tekenaars nauw samen met de (proces)engineers bij onze opdrachtgevers. Details in uitvoering worden door RVS Noord nauwgezet uitgewerkt tot een productieklaar ontwerp dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Deze werkwijze vereenvoudigt het engineeringswerk voor onze opdrachtgevers en zorgt ervoor dat hoogwaardige kennis van materialen en bewerkingen in een vroeg stadium wordt benut.

Opleidingen en certificeringen

RVS Noord vindt het belangrijk om te zorgen voor een open, eerlijke en veilige werkomgeving. Deze eerlijkheid en nuchterheid passen we ook toe naar onze leveranciers en klanten. Groeien doen we door vaktechnische opleidingen en cursussen. We zijn gecertificeerd voor onder meer veilig lassen.