Afvalcontainers voor Kopenhagen

Recentelijk haalde RVS Noord een prachtig prestigeproject binnen voor bovengrondse rvs-afvalcontainers in Kopenhagen.

Dit project is in meerdere opzichten bijzonder. Directeur Rudolf Mastebroek licht toe: “Voor dit project werkten we vanaf het eerste begin als partners met de klant samen om tot een goed product te komen. Al in het voortraject zijn we om tafel gegaan, zijn er meerdere prototypes gemaakt en leerden we van onze ervaringen. Dit traject van anderhalf jaar was voor beide partijen heel waardevol en leerzaam.”

Het resulteerde in een productiegereed product dat aan alle klantvereisten voldoet. Immers, de klanttevredenheid is een groot goed voor het bedrijf. Nu de uitvoeringsfase is aangebroken, worden de voorbereidingen in het voortraject doorvertaald naar de werkvloer. Juist de voorbereidende fase legt een goede basis voor het optimaliseren en systematiseren van de uitvoering.

First time right en interne procesoptimalisatie

Mastebroek: “Voor de realisatie van dit werk hebben we een projectteam samengesteld die intern werkt aan een gestroomlijnd proces met minimale verspilling." Het gaat dan niet alleen om verspilling van grondstoffen, maar ook om het tegengaan van verspilling van tijd en energie. Wat is nodig voor het optimaliseren van de routing door de fabriek? Welke aanpassingen zijn er dan concreet nodig? Wat leveren deze stappen op? Wat kunnen we leren van gemaakte fouten? "Dit team denkt mee in een systematische werkwijze waarbij met zo weinig mogelijk stappen en zonder verspilling geproduceerd kan worden; first-time-right uiteraard. Deze werkwijze vormt het fundament voor verdere optimalisatie van de interne processen.”

Offerte

Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Mail of bel ons gerust:

verkoop op rvs-noord punt nl 0594-677030
  • projectAfvalcontainers
  • customer-
  • materialRoestvaststaal
  • techniqueDivers