logo

Startpunt voor
roestvaststaal

RVS Producten

Naast apparatenbouw en constructiewerk levert RVS Noord diverse producten. Zo zijn we selected partner voor diverse liftenfabrikanten. Bent u op zoek naar een selected partner in RVS? Wilt u meer informatie over de producten die RVS Noord heeft vervaardigd of wilt u een offerte aanvragen of advies op maat? Neemt u dan contact op met de specialisten van RVS Noord via 0594 677 030 of verkoop op rvs-noord punt nl.

Liften

De constructie van liften bevat diverse RVS producten. Denk onder andere aan de muurkap liftbekleding. RVS Noord is selected partner voor diverse liftfabrikanten en heeft daarom de kennis en ervaring in huis. Ook het op locatie monteren en plaatsen van de muurkap is een vast onderdeel van de service door RVS Noord.

Machines

RVS is zeer geschikt voor het bouwen van machines. Voor de vakmensen van RVS Noord is het de uitdaging om een oplossing te bedenken voor de vraagstukken van onze de opdrachtgevers.

Tanks

RVS Noord is ervaren in het bouwen van RVS tanks. Onze mede­werkers, van tekentafel tot logistiek, zijn zich bewust van de voordelen en specifieke vereisten aan tanks voor bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie. Daag ons gerust uit met uw specifieke klantvraag. Juist meedenken is onze kracht, zodat we onze kennis van RVS in een vroeg stadium in kunnen zetten ten behoeve van de juiste oplossing.

Producten

Liften Machines Tanks
Liften

Liften

De constructie van liften bevat diverse RVS producten. RVS Noord zet zijn jarenlange ervaring al geruime tijd in voor onder andere muurkap liftbekleding. Ook het op locatie monteren van de muurkap is een vast onderdeel van de service door RVS Noord.

Liften
MachinesTanks