logo

Startpunt voor
roestvaststaal

RVS Apparatenbouw

Apparatenbouw op maat is één van de belangrijkste kernkwaliteiten van RVS Noord. RVS Noord produceert apparaten en constructies op maat voor onder andere de medische industrie, chemie, landbouw, voedingsmiddelenindustrie en papierindustrie. Wilt u meer informatie over apparatenbouw door RVS Noord? Wilt u een offerte aanvragen of advies op maat? Neemt u dan contact op met de specialisten van RVS Noord via 0594 677 030 of verkoop op rvs-noord punt nl.

Apparatenbouw op maat

RVS Noord bouwt apparaten op maat voor uiteenlopende opdrachtgevers. In veel gevallen zijn onze opdrachtgevers op zoek naar een oplossing die nog niet bestaat. RVS Noord denkt mee vanaf tekenwerk en engineering. Vervolgens werkt ons team het concept uit tot een compleet apparaat op maat. Ook zorgen onze vakmensen ervoor dat het apparaat op locatie geïnstalleerd wordt.

Constructiewerk

Constructiewerk vormt een onmisbaar onderdeel van apparatenbouw. RVS Noord maakt de onderdelen en halffabrikaten, en stelt deze secuur samen tot een complete constructie. Van kleine precisie-onderdelen in RVS tot en met grote onderdelen. Van omvangrijke constructies waarvoor stevigheid nodig is tot kleine constructies, bijvoorbeeld als onderdeel van een totaalproduct; RVS Noord is uw betrouwbare partner voor RVS constructiewerk.

Halffabrikaten in roestvaststaal

Halffabrikaten zijn bouwstenen voor een eindproduct. Daarom stelt RVS Noord zeer hoge eisen aan de complexe bewerking van halffabrikaten in RVS. We begrijpen dat ons eindproduct invloed heeft op het werkproces van onze opdrachtgever. Soms worden de producten door de opdrachtgever nog verder bewerkt, in andere gevallen gaat het om onderdelen van een groter geheel.

Ons bedrijf staat bij fabrikanten bekend om de expertise in het bouwen van precieze halffabrikaten. We voeren alle werkprocessen in onze eigen werkplaats uit. Wij maken een onderdeel of tussenstadium dat door onze klant tot eindproduct wordt verwerkt. Flexibiliteit en snelheid zijn onze kwaliteiten.