logo

Startpunt voor
roestvaststaal

Lasser

Ben je precies en kent het lassen van roestvast staal voor jou geen geheimen? Dan is deze baan bij RVS Noord misschien wel jouw nieuwe baan!

Wat ga je doen als lasser?

Als lasser zorg je hoofdzakelijk voor het samenstellen van apparaten, constructies en andere producten van roestvast staal. Daarvoor maak je kwalitatief goede lasverbindingen. Daarnaast bedien je machines om onderdelen te maken, je voert reparaties en modificaties uit. Hiervoor werk je voornamelijk vanuit de werkplaats in Leek en werk je zo nu en dan op locatie.

Wat heb je in je mars?

Voor deze baan vinden wij het belangrijk dat je verschillende technieken voor metaalbewerking onder de knie hebt. Je kent de kneepjes van het TIG en MIG/MAG lassen van roestvast staal en hebt ervaring met gereedschappen, machines en materiaal. Daarvoor heb je een technische LBO of vmbo-opleiding afgerond of heb je aantoonbare werkervaring opgedaan als lasser. 

Je bent bekend met regels voor Basisveiligheid, eventueel aangevuld met Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende. Je kunt risico’s goed inschatten en de juiste maatregelen nemen om hiermee om te gaan.

Wat kun je verwachten van RVS Noord?

Jouw nieuwe werkgever biedt jou een gezonde werkplek waar je volop ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Je werkt onder aansturing van de chef werkplaats en hebt een fijn team met vakmensen om je heen. Salaris is conform CAO Metaal & Techniek.

Direct solliciteren?

Past deze baan helemaal bij jou? Solliciteer dan door een e-mail te sturen naar Rudolf Mastebroek via rm op rvs-noord punt nl. Heb je vragen of bel je liever? Dan kun je Rudolf bereiken via 0594 - 677 030.