logo

Startpunt voor
roestvaststaal

Constructie­werker / lasser

Werk jij graag aan hoogwaardige producten van roestvast staal zoals tanks, apparaten, skids, constructies en leidingwerk? Kan je goed tekening lezen en kent het lassen van roestvast staal voor jou geen geheimen? Dan is deze uitdagende baan bij RVS Noord misschien wel wat voor jou!

Wat ga je doen als constructie­werker / lasser ?

Als constructie­werker/lasser werk je dagelijks aan een grote verscheidenheid aan producten van roestvast staal. Je bouwt deze producten aan de hand van technische tekeningen, je bedient machines om onderdelen te maken, je voert reparaties uit, modificeert constructiedelen en je verbindt verschillende delen door middel van TIG of MIG lassen met elkaar. De werkzaamheden vinden vooral plaats in onze werkplaats in Leek maar het kan ook incidenteel voorkomen dat werk wordt uitgevoerd op een klantlocatie.

Wat heb je in je mars?

Voor deze baan vinden wij het belangrijk dat je technische tekeningen kan lezen, passie hebt voor metaalbewerking en verschillende technieken voor metaalbewerking onder de knie hebt, zoals o.a. zagen, knippen, boren, slijpen en natuurlijk TIG lassen. Je hebt ervaring met gereedschappen, machines en materiaal. Daarvoor heb je een afgeronde technische opleiding op mbo-niveau of heb je dit werk- en denkniveau verkregen door middel van relevante werkervaring.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je bent daarom bekend met regels voor Basisveiligheid, je kunt risico’s goed inschatten en de juiste maatregelen nemen om hiermee om te gaan. 

Wat kun je verwachten van RVS Noord?

RVS Noord biedt jou een leuke en gezonde werkplek waar je volop kunt leren en jezelf kan ontwikkelen. Je werkt onder aansturing van de chef werkplaats en hebt een fijn team met vakmannen om je heen die jou de kneepjes van het vak verder kunnen leren. Salaris is conform CAO Metaal & Techniek.

Direct solliciteren?

Past deze uitdagende baan helemaal bij jou? Solliciteer dan door een e-mail te sturen naar Rudolf Mastebroek via rm op rvs-noord punt nl. Heb je vragen of bel je liever? Dan kun je Rudolf bereiken via 0594 - 677 030.